Lunch V28

120kr

Måndag

BIFF A LA LINDSTRÖM

Sky, pomme rissolee, kapris, rödbeta.

UGNS ÅNGAD TORSKFILÉ

Smörig dillsås, råstekt broccoli, kokt potatis.

Tisdag

HEMGJORDA KÅLDOLMAR

Krämig kalvbuljong, rårörda lingon, pressgurka, kokt potatis.

CITRON BAKAD ALASKA POLLOCK

Gräslökssås, friterad blomkål, kokt potatis.

Onsdag

HEMGJORD RIGATONI

Högrevsragu, chorizo, rotselleri, San Marzano tomatsås.

BISTRONS FISKGRATÄNG

Spenat, broccoli, lagrad ost, kokt potatis, vitvinsås.

Torsdag

BRÄSERAD FRANSYSKA

Potatispuré, champinjon, stekt sidfläsk, picklad smålök.

FISH & CHIPS

Citron och purjolöks remoulad samt dill och citron.

Fredag

UGNSBAKAD LAXFILÉ

Sandefjordsås, kokt nypotatis, smörstekt broccoli.

WALLENBERGARE

Rårörda lingon, ångade ärtor, brynt smör, potatispuré.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée