Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée

LUNCH V48

139:-

MÅNDAG

KÖTTFÄRSLIMPA

Rårörda-lingon, pressgurka, dillpotatis & krämig kalvbuljong.

PANERAD  FLUNDRA

Skagen, kokt potatis samt dill & citron.

TISDAG

WOKAD  KYCKLING

Blandade grönsaker, het koreansk sås koriander & jasminris.

ÅNGAD  KUMMELFILÉ

Vitvinsås, smörstekt broccoli samt potatispuré med citronzest & gräslök.

ONSDAG

PENNE  RIGATONI

Strimlad fläskytterfilé, chilifräst paprika & champinjoner med krämig 3 pepparkornsås.

BISTRONS  FISK  &  SKALDJURSGRYTA

Med krämig saffransås, krutonger & dillolja.

TORSDAG

SMÖRSTEKT  HAVSABBORRE

Stekta grönsaker, rostad potatis & vitvinsås.

FETAOST  FYLLD  NÖTFÄRSBIFF

Rödvinssås, stekta grönsaker, friterad kulpotatis & tzatziki.

FREDAG

KRISPIG  KYCKLINGBURGARE

Med hembakat bröd, mexikansk salsa, jalapeños krispig sallad, lök & mayo. Serveras med pommes frites.

BISTRONS  FISKGRATÄNG

Spenat, broccoli vitvinsås & potatispuré.