Lunch V47

120kr

Måndag

MUSTIG GRYTA PÅ HÖGREV OCH ROTFRUKTER

Serveras med kokt potatis.

ÅNGAD HOKIFILÉ

Serveras med vitvinsås, kokt potatis samt smör slungad broccoli.

Tisdag

ROSTBIFF

Serveras med syltlök, purjolök och bacon samt potatispuré.

POCHERAD SEJFILE

Serveras med stekt spenat, krämig hummerbuljong, kokt potatis och ångad haricots vert.

Onsdag

HELSTEKTA FLÄSKKARRÉ

Serveras med sesam stekt savoykål, pepparsås och rostad kulpotatis.

VÄSTKUSTGRATÄNG

Serveras med handskalade räkor, kräftstjärtar och blåmusslor och kokt potatis i krämig vitvinsås.

Torsdag

HAVETS WALLENBERGARE

Serveras med rårörda lingon, gröna ärtor, brynt smör och potatispuré.

GRILLAD KYCKLINGFILÉ

Serveras med stekt potatis, grönsaksragu, picklad rödlök och velouté.

Fredag

UGNSBAKAD LAXFILÉ

Serveras med dillsås, stekt potatis och friterad blomkål.

HAMBURGARE PÅ PULLED BEEF

Serveras med chili mayo, salsa, bacon, tomat, picklad gurka samt pommes frites.

Större sällskap

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni beställer maximalt fyra huvudrätter  ifrån vår al a carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info.

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

MENY

 399 kr

 

FÖRÄTTER

Bistrons skaldjurstoast med hemgjord majonnäs, citron, dill.

 

VARMRÄTTER

Steak frites au poivre (hängmörad ryggbiff med pommes frites samt peppersås).

ALTERNATIV

Smörstekt torskrygg serveras på säsongens primörer samt mussel & saffranssås.

ALTERNATIV

Husets hemgjorda spagetti med chili och vitlöksfrästa grönsaker i gräddig tomatfond.

 

DESSERT

Créme brulée